loading

 Компанията разполага с модерен и съвременно оборудван автокомплекс, разплоложен върху площ от 7000 квадратни метра, който включва изложбена зала, склад за резервни части, авторемонтно и бояджийско хале, автомивка, автокъща и паркинг в новата "Бизнес зона" в района на град Пазарджик на изхода към Пловдив.

  Ние ценим Вашето време и сме направили необходимото автомобилът Ви да бъде приет и обслужен в кратки срокове по най-добрия начин. Автосервизът ни разполага с 3-ма диагностици и 5-ма квалифицирани механици, които обслужват единствено клиентите с автомобили Опел. Обурудването ни отговаря на всички изисквания за оторизиран сервиз, което ни дава правото да извършваме гаранционно обслужване на всички модели от марката Опел.

  Тенекеджийното и бояджийното ни хале имат капацитет за едновременно обслужване на 7 автомобила. Разполагаме с висококачествен геометричен стенд за разпъване на катастрофирали автомобили, две подготвителни отделения и бояджийска камера от най-висок клас.Работим единствено с бои Glasurit, което е гарация за добрия външен вид на Вашия автомобил.

НАЧАЛО