loading

 Илина Кар Къмпани" ООД е най-младата от всички фирми в структурата на Ер Ем Джи Холдинг. От ноември 2006г. тя е оторизиран вносител на Опел по силата на договора с General Motors. Фирмата получи правата за внос на нови автомобили с марката Опел както и за дистрибуция на оригинални авточасти Опел и услуги по ремонт и подръжка на автомобилите.


  Освен основните дейности - продажба на автомобили, гаранционно и извънгаранционно обслужване, автосервизна дейност и търговия с резервни части и аксесоари, компанията развива и широк кръг допълнителни услуги - консултиране и съдействие при финансирането на покупката на автомобили, застрахователни услуги, регистрация на автомобили и др.

  Ако нямате възможност и време да посетите нашия изложбен салон, Вие може да позвъните на някой от нашите телефони и при желание от Ваша страна ще бъдете посетен от наш търговец, който ще Ви запознае с качествата и характеристиките на автомобила, от който се интересувате. Ние можем да Ви предложим и тест драйв, за да се убедите в качествата на избрания от Вас автомобил.

  Нашите търговци и финансови консултанти могат да Ви запознаят с предлаганите от нашите партньори лизингодатели схеми за финансов и оперативен лизинг, както и да Ви окажат съдействие при подготовката на необходимите документи. Имаме сключени договори за доверен сервиз с всички водещи застрахователни компании: ДЗИ, Булстрад, Алианц България, Булинс, Български имоти, Армеец, Уника и други. 
От октомври 2011 фирмата е преименувана на Ер Ем Трейд АД.

   Е К И П  

  Нашият екип се състои от млади висококвалифицирани специалисти с богат опит в продажбата и обслужването на автомобили, които са в състояние да задоволят изискванията и на най-капризния клиент.

  Персоналът ни е преминал успешно всички необходими обучения, за да отговори на високите корпоративни изисквания на GM Southeast Europe и на Вашите очаквания за обслужване.

НАЧАЛО